Sobre el tractament informatiu d’Eurovegas a una radio pública

Ens ha arribat aquest missatge d’en Ricard Gutiérrez, en resposta al tractament informatiu que s’ha fet del tema d’Eurovegas i la nostra plataforma a Catalunya Radio (veure video aquí).
Podeu mostrar el vostre rebuig enviant una nota al Servei d’Atenció a l’Audiència, o a la defensora d l’audiència”.

Soc biòleg i entre altres feines estat 15 anys seguits Director de les Reserves Naturals Delta del Llobregat. He escoltat l’editorial del programa d’avui dilluns per podcast ja que no ho he pogut fer, com sempre, a les 8 del matí, mentre arribo a la feina. M’ha semblat intuir, espero haver-me equivocat de percepció, que s’ha vingut a equiparar els que discrepem d’ubicar-hi aquest projecte damunt el delta del Llobregat amb el personal incívic que ha causat aldarulls a les darreres manifestacions a Barcelona. Això, ni que sigui per error semàntic o per simple associació per proximitat, fora impropi d’aquest programa. I a alguns ens resulta de mal gust. Es podrà opinar sobre la bondat d’aquesta mena d’inversions o projectes, es podrà opinar sobre la seva ubicació o conveniència, però ni que sigui donar a entendre o deixar anar una pretesa associació entre antisistemes, una part del territori en bona part protegida per la unió europea i gent que opinem sobre on o com es poden fer les coses hi ha un abisme. En aquest país hi ha una legislació. Urbanística i ambiental també. Potser hi ha gent a la que no li agrada el Baix Llobregat, el seu delta o la natura. Respectable. Altra gent hi vivim, hem treballat o sí ens agrada. Ha de ser respectable. No es pot fer de tot a tot arreu. I el millor és que segur que hi ha alternatives. Que no passin per sacrificar zones singulars com el delta del Llobregat. Som un país molt creatiu. No estaria de més un aclariment.

Comments
One Response to “Sobre el tractament informatiu d’Eurovegas a una radio pública”
  1. ambientaliqual ha dit:

    “s’ha vingut a equiparar els que discrepem d’ubicar-hi aquest projecte damunt el delta del Llobregat amb el personal incívic que ha causat aldarulls a les darreres manifestacions a Barcelona”

    Jo inclús discrepo en això. ¿Incívics? tot dependrà de a qui considerem cívics i de quins siguin els ideals dels suposats “incivics”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: