160 entitats catalanes s’oposen al pre-projecte Eurovegas

Publicat a xarxanet.org (web de l’associacionisme català).

Quan encara està per decidir on s’instal·larà el macroespai d’oci, joc i convencions, si és que s’instal·la finalment a l’Estat espanyol, una plataforma catalana que té les adhesions d’entitats de diversos àmbits, la Plataforma Aturem Eurovegas, mostra els seus arguments en contra del pre-projecte.

El passat març la Plataforma va presentar-se oficialment com a tal per endurir l’oposició que ja diverses entitats van mostrar quan va començar el polèmic pre-projecte, que s’ubicaria a la zona del Baix Llobregat de l’àrea metropolitana de la capital catalana si els promotors optessin finalment per Barcelona.

Ara la Plataforma Aturem Eurovegas té les adhesions d’unes 160 entitats catalanes

L’espai d’oci i joc, mirall de la ciutat de Las Vegas de l’estat de Nevada, EUA, segons les entitats que s’oposen, representaria “un augment substancial de corrupció, màfies, drogues, prostitució i ludopaties”, a més de les conseqüències mediambientals a una “zona ja molt castigada ecològicament”.

Associacions de diversos àmbits, delegacions locals de partits polítics i entitats ecologistes es van reunir el passat 19 d’abril per mostrar l’oposició al pre-projecte que “perjudicaria la marca Catalunya més que aportar beneficis socioeconòmics”. La Plataforma ha rebut el suport de la xarxa anti-Eurovegas de Madrid (“Eurovegas no”) i de la xarxa aragonesa “Los Monegros no se venden” (“Stop Gran Scala”).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: