Es crea Aturem Eurovegas Cornellà

S’ha creat una nova Plataforma Local Aturem Eurovegas. Des d’aquí els hi fem arribar tot el nostre suport!

El passat divendres 25, al Centre Cívic St. Ildefons, es va presentar a Cornellà de Llobregat, la Plataforma Aturem Eurovegas Cornellà.

A l’acte van assistir una seixantena de persones i es va informar del que significa el projecte d’Eurovegas i com afectaria a nivell laboral i territorial la implantació d’aquest complex en una zona com el Delta de Llobregat i en concret a Cornellà. Es va incidir en les dades poc creïbles de la quantitat de llocs de treball que comportaria i la qualitat dels mateixos; es va fer referència a que el projecte esgotaria la última zona verda del municipi, la última reserva de sòl de la ciutat, hipotecant el futur de la població i el futur  creixement de la ciutat.
Entre altres dades, en el cas que Eurovegas es construís a Catalunya, i en concret al Delta del Llobregat, Cornellà “acolliria” els gratacels de 143metres d’alçada. Aquests s’instal·larien a la zona coneguda com Ribera-Salines, on ja hi ha aprovat un ARE (àrea residencial estratètica) amb 2800 habitatges projectats. Es tractaria definitivament d’acabar amb la última reserva de sòl de la ciutat, es saturaria la xarxa viària més del que ja ho està ara i s’acabarien les poques zones verdes de que disposa la ciutat.

La finalitat de crear una plataforma a nivell local, és poder fer arribar a la població la informació del que significaria aquest complex i buscar el màxim d’adhesions d’entitats locals, per alhora presentar un manifest a l’Ajuntament, mostrant la preocupació de la població per la opacitat en les negociacions; per la implantació d’un projecte d’aquest tipus i la necessitat que el consistori informi a les entitats i a la població i obri un procés d’estudi i reflexió amb la ciutadania, abans d’adoptar cap posició o compromís amb el projecte de caràcter irreversible.

El dimecres, 30 de maig, a les 19h, es convoca la propera reunió d’Aturem Eurovegas Cornellà, al local de la FAVCO, C/ Hermenegild Goula, 3 de Cornellà de Llobregat (veure totes les activitats a la nostra agenda).

Per contactar amb la plataforma, feu servir el correu: aturemeurovegascornella@gmail.com.

Més info

Comments
One Response to “Es crea Aturem Eurovegas Cornellà”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: