Es crea la Plataforma Aturem Eurovegas Barcelona

La primera reunió de la secció local de la plataforma va comptar amb més de 60 persones d’entitats com l’ASAC, les cooperatives de consum Germinal, Coxino, Can Baró,la Fresca i la Senalla, ONGs com DEPANA o Galanthus, Joves d’esquerra verda, ICV-Barcelona, Assemblea de barri de Sarrià i Eixample Esquerra, CEPA, Slow Food – Barcelona, Associació de Veins Esquerra Eixample, FAVB, Dones d’enllaç / Plataforma NO SER, Sindicat d’Arquitectes, Arquitectura i sostenibilitat, Fundació Agroterritori, la Plataforma Protegim el Canal de la Infanta, Unió de Pagesos, i diverses persones a títol individual molt motivades. Algunes persones ja eran “veteranes” de la Plataforma Aturem Eurovegas.

A banda de participar en les accions de la plataforma mare, com la Concentració del dia 17J a Plaça Sant Jaume, la idea de constituir plataformes locals (que ja existeixen Cornellà, Gavà, Sant Boi i Viladencans) es poder dur a terme accions específiques, al carrer, com concentracions als plens i poder arribar i mobilitzar als veïns i veïnes de pobles i barris.

La Plataforma local de Barcelona neix amb l’esperit de conscienciar a la població de Barcelona, donat que, tot i que no afecta al seu territori, es un projecte que afectarà als i les Barcelonines, que deixaran de gaudir d’un espai natural d’importància internacional i aliments de km 0. A sobres, com hem dit des del principi, cal recordar que aquest es un problema de país.

Tot i que es va decidir fer la propera reunió el dia 19, degut a l’urgència dels esdeveniments hem convocat una Assemblea Extraordinaria Conjunta, a la que convidem a totes les plataformes locals: el dia 20 de juny a les 19h, al Casal de Barri del Pou de la Figuera (Sant Pere més baix, 70, Barcelona; veure la nostra agenda).

Si us estimeu de participar activament en aquest grup i ser’hi a la llista de distribució, escriviu un correu a: stopeurovegas@gmail.com.

Foto de la reunió, cortesia de Miguel Àngel Valero

Agraïm a Ferran Berenguer (Cal Rosset i Germinal) l’acta, i a Miguel Angel Valero la foto i la seva entrada: Primera reunió “Aturem Eurovegas” a Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: