Convocatòria: concentraciò a l’aeroport en rebuda a Adelson el 25J

Com sabeu, el dia 25 de juny vindrà a Barcelona una delegació de Las Vegas Sands Corp., probablement amb el propi Adelson.

A part de la concentració a la seu de CiU a les 19h, de la que ja esteu al corrent, el grup de treball encarregat dels actes de rebuda, ha decidit organitzar un comité per anar a l’aeroport dilluns al matí.

 • Quan? Dilluns 25 de juny, a les 9h del matí (durada: uns 45 min)
 • On? Entrada de la terminal 1 (nova), aeroport del Prat 
 • Què? Comité de benvinguda amb performance

Sabem que serà difícil trobar-nos a la delegació, però l’objectiu es fer-nos sentir i deixar palès que no són ben rebuts.

Si podeu imprimiu octavetes de la plataforma amb el nostre manifest. Si teniu domassos porteu-los i si voleu fer pancartes, que siguin amb consignes en anglès! (Catalonia is not Nevada, Adelson, go home, More farmers and less casinos! We are unemployed, not stupid!).

Es prega difusió!

Comments
6 Responses to “Convocatòria: concentraciò a l’aeroport en rebuda a Adelson el 25J”
 1. Inma ha dit:

  Sento finalment no partcipar en aquesta convocatòria. Fins a la tarda devant la seu de CIU.
  Saluts!

 2. Nacho Ferrer ha dit:

  Bona nit! Podríeu concretar el lloc de convocatòria a la zona d’arribades de la T1, una zona per on hauran de passar sí o sí. Hi ha només una porta de sortida, i han de sortir per allà a no ser que “casualment” també existeixi una legislació especial per a casos especials que no cal que passin per la Guardia Civil.

 3. Dominando el maiz ha dit:

  Hola

  M’agradaria expresar la meva opinio democrática sobre Eurovegas. Fins fa poc també estaba en contra pero tras meditar-ho concienciadament hi estic molt a favor, sobretot de que vingui a Barcelona.

  Trobo una mica “raro” que rechacem eurovegas pero en cambio miles de catalans cada any vaigin a pasarso bé a las vegas. Jo hi volia anar fa poc i no a jugar, nar de putes o consumir cocaina. Simplemente a veure la ciutat, les atracciones i fer turisme, sense jugar. Tampoc s’ha d’encasellar una iniciavita aixi com “100% delictiva” perque no s’estàs sent franc a la realitat.

  Hi ha millones de personas que so han pasat genial a las vegas sense necesitat de apostar ni un sol centim ni fer rès mafiòs, això es imposible negar-ho. També el compleje EUROVEGAS tindrà spas, golf i miles d’atracciones. ¿També es dolent tot això?

  A més lo que farà EUROVEGAS es treure moltísima merda de Barcelona, putes i camells que sen aniràn allí. Això no vol dir clar que tot eurovegas sigui així al igual que encara que la rambla de Barna per la nit estigui ple de putes i droga no vol dir que tot Barcelona sigui així.

  Barcelona quedarà més limpia de merda que anirà cap a Eurovegas. Es generarà una burrada de riqueza, turisme i treball. La imatge d’España exteriorment serà més famosa, creixerà tot el turisme Español i l’impacte economic no només per españa, sino per a Cataluña serà considerable.

  I no olvidem el més important, això no es USA, aquí no venen mafiosos rusos en pistoles i es fan persecusions al estil Hollywood. Aquí no deixen morir a ningú perque la sanitat es un dret i no un luje com a USA, hi hi han moltes diferencies culturals.

  Jo penso que EUROVEGAS per als sensats serà un lloc per anarso a pasar molt bé, al igual que ho es las VEGAS per els que ho an a pasar bé.

  Os recordo que moltes reunions i conferencies internacionals del món es fan a EUROVEGAS: dinformatica, tecnologia, videojocs…

  No s’ha de tenir por al progrés i sobretoto s’ha de meditar bé els dos bandols. I jo, al igual que valtres ahir mateix estaba en contra de EUROVEGAS. No he parlat en ningú, pero ho he analitzar profundament.

  Una altra cosa es que els impulsors del NO a Eurovegas siguin personas interesades per tenir propietats per allí o així (que es lo més habitual) i per interesos propis agitin les mases contra Eurovegas.

  Jo penso que li hem de donar una oportunitat i sempre, al llarg dels anys a tot el progres se li ha dit que no i després l’hem vanagloriat i ens hi hem acostumbrar.

  Bueno, només volia expresar la meva opinio. Espero que sigui respectada al igual que jo respecto la vosta. Una abraçada

 4. vanesa ha dit:

  Finalmente los políticos harán lo que les dé la gana,mirándo qué les conviene a ellos y no lo que realmente convenga a la ciudad. Qué pena

 5. Mos ha dit:

  Llegan en un avión especial en T2, no en T1… Lo se porque estoy trabajando en el Aeropuerto.

  • pep ha dit:

   Es bueno discrepar y respetar las opiniones ajenas. Gracias por tu aportación, “dominando el maíz”, y aunque no puedo estar más en desacuerdo con tu punto de vista, opiniones como la tuya, respetuosas y tolerantes dan gusto de leer.

   Yo estoy en contra totalmente, porque se construiría en un paraje natural protegido, y seria la cuna del narcotráfico, blanqueo de dinero y prostitución. Claro que se crearían miles de puestos de trabajo, pero con sueldos bajísimos. Bueno, abierto está el tema, a ver que pasa en los próximos días

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: