Un grup d’entitats presenta una carta oberta a l’Alcalde de Cornellà

Comunicat de premsa

Plataforma Aturem Eurovegas Cornellà

Avui, 18 de juliol de 2012, un grup d’entitats de Cornellà, signants d’una carta oberta en relació al projecte anomenat “Eurovegas”, s’ha reunit amb l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón.

Una delegació de la trentena d’entitats que fins ara han signat la carta (enllaç), han fet arribar la mateixa a l’alcalde, acompanyada de les aproximadament 1500 signatures recollides fins a dia d’avui a nivell individual, i li han manifestat la preocupació i rebuig per un projecte com Eurovegas. Alhora han instat a l’Ajuntament a informar a les entitats, i a la població en general, sobre les actuacions que està duent a terme en relació al projecte i a obrir un procés de participació ciutadana, mitjançant una consulta popular, perquè sigui la ciutadania qui decideixi vers la implantació d’un complex d’aquestes característiques.

L’alcalde ha reiterat que no té informació oficial del projecte, i que fins que no en tingui no es posicionà al respecte, ja que fins ara només hi ha especulacions informatives. Ha incidit en què qui impulsa aquest projecte no és l’Ajuntament, sinó la Generalitat; i que no tenen competències al respecte.
En diverses ocasions ha comentat que si aquest projecte s’hagués presentat fa set anys, en una altra situació econòmica, o hagués entrat per la porta de l’Ajuntament, la reunio d’avui no s’estaria produïnt.

La Plataforma de Cornellà amb coordinació amb la Plataforma Aturem Eurovegas, continuarà treballant per fer arribar a tota població de Cornellà, les informacions del projecte i el que signficaria per Cornellà i el Delta del Llobregat i la seva ciutadania un projecte d’aquest abast, i d’aquesta manera aconseguir el màxim d’adhesions particulars i d’entitats.

Repercusions

Entidades contrarias a Eurovegas de Cornellà se reúnen con el alcalde y le piden una consulta popular sobre el proyecto, el Periodico

Entidades de Cornellà piden una consulta popular sobre Eurovegas, Finanzas

Entidades de Cornellà exigen una consulta popular sobre el Projecto Eurovegas, ABC

Entitats contràries a Eurovegas demanen a l’alcalde de Cornellà un referèndum sobre el projecte, Ara.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: