Èxit de públic i crítica de la primera Jornada Formativa Aturem Eurovegas

Dissabte 21 de juliol va tindre lloc al Prat la primera Jornada Formativa: “Defensem el Delta del Llobregat, Aturem Eurovegas”.

L’objectiu era aprofundir en els temes que expliquem a les nostres xerrades, per gent que vulgués més dades, i ajudar a formar-nos per tenir informació real.

Es van fer tres xerrades de uns 45 minuts sobre tres temàtiques:

  • “Qüestions econòmiques: què ens volen vendre?”, a càrreg d’Eva Yus. Sobre quines manipulacions de la opinió pública s’han fet vers els mitjans de comunicació, com podem estar preparats per rebatir els arguments falsos que es repeteixen. Com podem tenir dades contundents i arguments per arribar a la gent del carrer.
  • “Els valors naturals del Delta, què tenim a perdre?”, per Raúl Bastida. El Delta del Llobregat és un espai natural únic, vital per les aus en la ruta migratòria, i per a les persones, ja que ofereix molts “serveis ambientals”, alguns dels quals no es poden valorar econòmicament.
  • “Història de la defensa jurídica del Delta del Llobregat”, per José García. Jose es un veterà de la lluita contra la destrucció del Delta. Ens va explicar la seva experiència amb molts exemples, i quines eines legals tenim per defensar-nos d’Eurovegas.

A la Jornada van assistir unes 40 persones, tant de la plataforma com d’altres col·lectius com gent particular interesada en saber-ne més.

Van haver’hi nombroses preguntes i aportacions molt interesants.

Agraïm la participació de tothom!

 

Moment de la xerrada de Raúl al Centre Cívic Jardins de la Pau, per Eio Ramon

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: