Segon debat al Col·legi d’Arquitectes: Alternatives a Eurovegas

CONVOCATÒRIA:

  • On? COAC, Plaça Nova, 5, Barcelona
  • Quan? Divendres 27 juliol, a les 12h

Existeixen altres propostes que podrien aportar creixement, productivitat, i competitivitat a mig i llarg termini com alternativa a un macroprojecte lúdic de les característiques d’Eurovegas?

Tal com està plantejat, el projecte Eurovegas pot assolir aquests objectius? És la millor inversió de futur que pot fer l’economia catalana?

Aquestes són algunes de les preguntes que es plantejaran en el debat al voltant d’Eurovegas que organitza el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) a la seva seu de plaça Nova a Barcelona el divendres 27 de juliol a les 12 hores.

Els arquitectes Gerardo Wadel, Toni Solanas i Lluís Maldonado i l’Enginyer Agrònom Ignasi Grau presentaran tres projectes alternatius al complex lúdic Eurovegas, centrats en la rehabilitació integral (energètica i arquitectònica) del parc construït, la regeneració de les infraestructures turístiques i la innovació al sistema agrari català.

Una fila zero, amb destacats membres de les institucions i la societat civil endegarà posteriorment un debat que s’obrirà a tots els assistents. Hi seran, entre d’altres: Emili Donato, Arquitecte; Jordi Bonet, President de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona; Albert Cuchí, Arquitecte; Joan Caball, President de la Unió de Pagesos i Manel Ribas Piera, Arquitecte.

 

Comments
One Response to “Segon debat al Col·legi d’Arquitectes: Alternatives a Eurovegas”
  1. PODE ha dit:

    aturem eurovegas!!! ja ho tenen tot pactat però la nostra força es mes nombrosa emparada per la lògica i la honestedat. ànims

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: