Valoració de la carta enviada als partits polítics sobre Bcn World

Assemblea Aturem Bcn World

11 de desembre de 2012

Des de l’Assemblea Aturem Bcn World es va enviar una carta a tots els partits polítics que es presentaven a les eleccions del 25 de Novembre, demanant que es posicionessin respecte especulacio cuadratla implantació del projecte de Barcelona World de cara a les eleccions i a la propera legislatura.

La missiva instava els partits a posicionar-se favorablement o contràriament al projecte de Barcelona World de cara a la campanya electoral i la propera legislatura. A part de demanar el compromís que adquirien els partits polítics, la plataforma també es comprometia a fer pública la seva posició davant d’aquest projecte.

Ni CIU, PSC, ERC, ICV-EUiA, SI i C’S van respondre la carta abans del dia de les eleccions, pel que enteníem que no volen posicionar-se sobre aquest projecte en la campanya electoral ni assumir un compromís públic de cara a les eleccions del 25-N, tot i això ICV-EUiA més tard va comunicar-nos que ells es posicionaven en contra de la implantació del projecte.

Qui sí va respondre va ser el PP, el qual es va mostrar favorable a tots aquells projectes “que portin riquesa econòmica” tant al Camp de Tarragona com a l’àrea metropolitana de Barcelona. Tot i que va defensar Barcelona World es va mostrar contrari al nom d’aquest projecte “tenint en compte que es vol implantar al Camp de Tarragona”. El partit també es va mostrar contrari a l’empresari que vol portar endavant aquest projecte, Enrique Bañuelos.

De la seva banda, Pirates i el PACMA van respondre que “no tenen una posició clara respecte al projecte”. En concret, Pirates va argumentar que haurien de decidir-ho amb els seus afiliats, i el PACMA només s’hi posicionaria contràriament en cas que es fessin espectacles amb animals.

L’única formació que es va posicionar en contra del projecte durant la campanya electoral va ser la CUP, que va reiterar el seu rebuig al projecte ideat pel govern d’Artur Mas i es va oferir a participar i implicar-se a l’assemblea Aturem Barcelona World.

Alguns mitjans on es va publicar la notícia:

http://www.llibertat.cat/2012/11/la-cup-unica-formacio-politica-contraria-a-barcelona-world-19959

http://pobleviu.cat/2012/11/13/posicionament-dels-partits-politics-de-cara-a-les-eleccions-25n-sobre-barcelona-world/

Mitjançant ATUREM BCN WORLD!: Valoració de la carta enviada als partits polítics.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: