Aturem Bcn World | L’Ajuntament de Salou censura ‘Aturem Bcn World’

15 de febrer de 2013 | Aturem Bcn World

El Govern municipal prohibeix la presentació pública de la plataforma

Atemptant contra la llibertat d’expressió (a. 20 CE), lliure reunió (a. 21 CE), lliure participació (a. 23 CE) i violant directament el dret ciutadà a la transparència i la comunicació, l’Ajuntament de Salou ha prohibit sense jusitificació aparent i de manera precipitada la presentació pública de la plataforma ‘Aturem Bcn World’, que s’havia de celebrar aquesta tarda a la Biblioteca Pública de Salou.

La desconfiança i la opacitat del projecte al qual ens oposem es reforça davant d’aquestes irracionals actuacions burocràtiques, que ens obliguen encara més a unir forces per aturar-lo. És per això que demanem a tot ciutadà lliure que doni el seu suport a la plataforma, per demanar respecte, per exigir respostes i per reclamar les nostres llibertats democràtiques.

Repetim i recordem el nostre rebuig vers aquest model d’inversions al territori, que venen acompanyades de models d’especulació, i la seva capacitat de generar deute. Amb Bcn World el futur de la ciutadania es presenta acompanyada de la degradació, la fragmentació i l’arti cialització del Camp de Tarragona, i de l’atac directe contra hàbitats i espècies de conservació prioritària a nivell europeu.

Volem manifestar públicament, doncs, la nostra contrarietat vers l’Ajuntament de Salou i tot poder governamental relacionat amb la decisió de vetar aquesta plataforma, i demanem que es justifiqui i que s’argumentin les raons per les que se’ns prohibeix explicar, comunicar i compartir la nostra lliure opinió en un establiment públic i amb previ consentiment.

Per a tots aquells que ens volgueu donar suport, podeu presentar-vos a l’exterior de la Biblioteca Pública de Salou (C/ Ponent, 16) a les 18:30 d’avui dia 15 de febrer, on realitzarem la presentació de totes maneres. Aprofitem per demanar la vostra ajuda recollint signatures: http://aturembcnworld.blogspot.com

Mitjançant Aturem Bcn World | L’Ajuntament de Salou censura ‘Aturem Bcn World’.

Comments
3 Responses to “Aturem Bcn World | L’Ajuntament de Salou censura ‘Aturem Bcn World’”
  1. arpella ha dit:

    Reblogged this on Delta Viu.

  2. CCOO Seccions Sindicals FSC ha dit:

    Reblogged this on tauler d'anuncis.

Trackbacks
Check out what others are saying...


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: