Presentació de la plataforma Aturem Eurovegas en roda de premsa

La plataforma Aturem Eurovegas – Salvem el Delta del Llobregat es va presentar dijous 22 de març en roda de premsa a la que van assistir medis, entitats i simpatitzants. 

Moment de la roda de premsa

La roda de premsa va tenir lloc a la seu de Depana, i vam assistir membres de la comissió de Manifest, com Jaume Grau (Ecologistes en Acció), Jose García (Depana), Dinamització (Raúl Bastida, de S.O.S. Delta del Llobregat) i Comunicació (Eva Yus, WWF, grup Barcelona). També vam comptar amb en Lluís Pares, de la Unió de Pagesos, que també s’ha afegit a la plataforma.

Desprès de la presentació a carreg de Jose, Jaume va explicar les diferents entitats que s’han adherit, a part de les entitats promotores, de àmbit ecologista, hi ha des de associacions de veïns, assemblees de barri, partits polítics, cooperatives, etc. També estem en contacte amb la plataforma de Madrid, Eurovegas No, i els companys d’Aragó que van fer una coordinadora contra l’altre fiasco, el Gran Scala.

A continuació es va llegir el manifest, per part de Raúl, que es va rebre amb un calorós aplaudiment. Lluís va donar el seu punt de vista, el dels pagesos que tant han lluitat per la conservació del Parc Agrari del Baix Llobregat i va destacar el seu paper ambiental.

Finalment, Eva va presentar les activitats que s’han programat, un gran acte a Barcelona el dia 18 d’abril que serà una trobada de totes les entitats, i on s‘invitarà als companys de Madrid i Aragó, i una marxa amb bicicletes des de Barcelona i altres localitats fins al Parc Agrari del Baix Llobregat contra l’Eurovegas i per la sobirania alimentaria, el 21 de abril (més info).

Recull de premsa

Comments
One Response to “Presentació de la plataforma Aturem Eurovegas en roda de premsa”

Deixa un comentari