Convocatòria: 25J cassolada contra Eurovegas davant la seu de CiU

El dia 25 de juny vindrà a Barcelona una delegació de Las Vegas Sands Coorp. per tancar les negociacions amb el Govern.

La ciutatania catalana, que ja va rebutjar públicament el projecte el 17J, mostrarà ara la seva desaprovació al paper de la Generalitat de Catalunya en tot aquest procés:

  • Quan? Dilluns 25 de juny, a les 19h
  • On? Seu de CiU, Còrsega, 331-3, Barcelona (al costat dels jardinets de Gràcia, Metro Diagonal)
  • Què? Concentració de protesta amb cassolada/xiulada

Prou de mentides, manipulacions i no escoltar a la ciutadania!

Davant del silenci del Govern, vine a fer soroll!!!!

Cartell per difondre fent click en l’imatge o aquí.

Es prega difusió!

Si vols col.laborar, escriu un correu a stopeurovegas@gmail.com.

Totes les nostres activitats a l’agenda del nostre web.

Comments
21 Responses to “Convocatòria: 25J cassolada contra Eurovegas davant la seu de CiU”
  1. arpella ha dit:

    Reblogged this on S.O.S. Delta del Llobregat and commented:

    Hem de dir-le a CiU que el Delta no es ven!!!

    • Jose ha dit:

      Mucha gente
      lo está pasando mal por el desempleo, muchas familias con
      todos sus miembros desocupados. ¿que defendéis, que eso
      siga así?. Sería perfecto un mundo maravilloso pero este no lo
      es. Si ese proyecto puede servir para que mucha gente salga
      del infierno del paro, adelante!!! aunque no sea ninguna maravilla.
      ¿Defendemos a los patos y las alcachofas o a las personas?
      Es facil ser utópico cuando no tienes problemas serios en casa ni hijos
      a los que mantener.

      • arpella ha dit:

        Jose, obviament defendemos un mundo mejor, no perfecto
        Si no luchamos por eso, estamos muertos, y los poderosos habran ganado
        Es muy injusto que digas eso porque en la plataforma hay mucha gente sin trabajo. pero no queremos que nosotros ni nuestros hijos limpien letrinas.
        El Parc Agrari podria dar trabajo a 9.000 personas, casi las que EV promete ¡a 15 años!, si se dedicara a la agricultura ecologica, y nos escribe gente a diario pidiendonos tierra para cultivar, el futuro esta en la agricultura porque la gente siempre comerá. Y asi la economia pasara por la sostenibilidad, la equidad y dejar de distribuir desigualmente los recursos en manos de multinacionales y entidades financieras
        Piensalo, si esas “ventajas” se ofrecieran a las PyMes catalanas, que son las que sostienen la economia, otro gallo nos cantaría, ¿por qué nadie se acuerda de ellas?
        Las mejoras en el bienestar de la gente nunca han venido por 4 supuestos salvadores de la patria que lo único que quieren es no pagar impuestos y forrarse, han venido por movimientos populares que han puesto un poco de sensatez entre la codicia y injusticia, a pesar de parecer radicales,como las sufragistas en su dia, que eran denostadas o los movimientos sidicales por reducir las jornadas laborales de 14 a 8 horas
        Nosotros proponemos cosas, antes de decir lo contrario, pregunta…
        ¡Suerte que hay gente que no tira la toalla…!

      • Jordi Caballé ha dit:

        Con quién tengo que contactar para que me den un empleo, sea en Eurovegas o de pagés? Ni unos ni otros se van a mojar por mí. Lo estoy viendo venir…

  2. Ricard Genet ha dit:

    Que no penseu altra cosa que fer xivarri? On estan les vostres alternatives d’ocupacio? Com es nota que teniu treball…

    • Àlex Casademunt ha dit:

      Populista, només et queda aquest argument i a sobre és fals. Obre els ulls o és que potser el que vols és obrir les butxaques? El clientelisme de CiU ha arribat a uns extrems…

      • Valentí Martinez ha dit:

        Vosaltres si que li feu la piloteta a Iniciativa per molt que us justifiqueu. M’agraden les vostres propostes d’ocupació… Així arribarem lluny… Més pobres i més desocupats.

  3. Reblogged this on GRUP WWF-BARCELONA and commented:
    ¡No os perdáis la concentraciò de protesta contra las escuras negociaciones y el gran “interes” del Govern de CiU en que el megaengendro se instale en el Delta del Llobregat!

  4. Luis ha dit:

    Les carxofes són una professió en decadència? Bravo! I el model de l’EuroVegas no ho és? El que s’ha de sentir… El complex és pa per avui i gana per demà (i tot venent el territori que després ja no es podrà recuperar)… La solució a l’atur no passa per això.

    • Vanessa Montilla ha dit:

      Per on passa?

    • Paco ha dit:

      Sóc un aturat, sobrevisc amb escasos recursos. Sóc català. M’estimo amb una deseperada força el meu país i no puc creure que algú pensi que col.locar EuroVegas al delta del Llobregat es quelcom de possitiu pel país
      Eurovegas és el principi de la penetració a Catalunya del més indecents negocis del crim organitzat d’una manera subtil i legal, de l’influenza dels “lobys” més protegits del capitalisme salvatge. Ës el principi de la venda del país a les estructures ecomiques més antisocials del planeta.
      Abans la gana que aixó, penseu , penseu.

  5. Xavi ha dit:

    Em deixen absolutament perplex tots els comentaris a favor de la construcció d’Eurovegas. Que us penseu que ajudarà a Catalunya Eurovegas?? No siguem burros, si us plau.

    L’argument de la creació de llocs de treball és ridícul. Diuen que crearà uns 10.000 llocs de treball precaris i per tant Catalunya passarà de 630.000 aturats a 620.000. I el problema ja estarà resolt? Seguirem amb un índex d’atur igualment pervers i a sobre tindrem aquí un negoci brut que només enriquirà al seu propietari i ens deixarà un reguitzell de merda al darrera. Destruïrà el Delta del llobregat, ens quedarem sense un dels horts de Barcelona i una font d’alimentació imprescindible per Barcelona i Catalunya i es destruïrà una zona clau en les migracions europees de moltes espècies d’ocells que porten equilibri a l’ecosistema.

    Els que critiqueu la plataforma per insolidaris, sou conscients que dins dels signants hi ha moltíssima gent que no té feina? Creieu que la culpa de l’atur a Catalunya és que no existeixin projectes com eurovegas?? Ben al contrari. Una part molt important de les causes que ens han portat a la situació actual d’atur són les decisions que han près gent de la mateixa corda que ara estan negociant Eurovegas. D’aquests espereu solucions? Sembla que la història no ens ensenya res de res…

    Els que esteu a favor d’eurovegas, si us plau, llegiu-vos el manifest de la plataforma, sobren arguments.

    Si us plau, entenguem que Eurovegas no aporta RES de positiu per ningú! Només merda, merda i més merda!

  6. Vanessa Montilla ha dit:

    Les mentires les vostres… Encara segueixo esperant que algú em doni un lloc de treball… Porto 3 anys en aquesta situació.Per cert, sóc llicenciada i no trobo ni per escombrar… Parlen de màfies i la única que veig que sigui de veritat és la que dóna l’esquena a aquests complex. Per què no parleu dels congressos, hotels, centres comercials etc que portarà? Vosaltres només amb l’Apocalipsi de les drogues, màfies y putes… Si ja les tenim!!!

  7. Tela Telita ha dit:

    Si ets llicenciada, dubto que t’agradi la feina i les condicions laborals que trobaràs a Eurovegas, no oblidis els consells del Puig (CIU) emigrar és el que recomanaria als seus fills. Més clar l’aigua. La solució a l’atur no passa per l’Eurovegas; els governs que tenim ni la busquen. I, en canvi, no oblidis que tenim una crisi ecològica molt greu i que no sembla que preocupi a cap govern. Si tens o esperes tenir fills; si tens nebots… pensa en el seu futur. Ara ja és molt greu. I mantenir el Delta és necessari per a la comarca i per al planeta.

  8. Vanessa Montilla ha dit:

    Això és el que volèu vendre… Però jo segueixo en l’atur i no em quedo parada de buscar per activa i per passiva…
    Si em donen un lloc de pagessa l’agafaria encantada… Però les cartxofes no són el futur… Una professió en decadència com les vostres alternatives.

  9. Sílvia ha dit:

    No estic en contra de l’eurovegas, si pensem que donarà feina i que portarà riquesa a barcelona, endavant, però potser podria anar a un altre ubicació?? prop d’on volen ubicar-lo actualment hi ha infraestructures buides i preparades totalment, naus buides amb tots els serveis que ja no caldria fer de nou. A barcelona, hi ha un munt d’edificis buits, per què no s’ubica allà?? No dic que no al projecte, dic que s’hauria de fer amb seny i respectant les lleis mediambientals, que per alguna cosa s’han fet i s’han invertit molts euros en protegir aquests sòls i poder gaudir-ne.
    Per altre banda, a tots aquells que esteu pensant que aconseguireu feina en aquest projecte, ho penseu de veritat? no perquè pensi que no accepteu les condicions laborals (cosa que cada cop tots tenim pitjor) ni perque no esteu sobradament formats, si no perquè els que estan negociant (CIU, PSC, PP,…) col·locaran les empreses que ells vulguin, com sempre, faran pactes a canvi de que tal y tal empresa faci la construcció, hi hagi una cadena d’hotels determinada, les botigues del seus amics, familiars,… dubto molt que la feina que generi ens tregui a tots nosaltres de les llistes de l’atur, tant de bo!
    Per últim, si tan poc ens importa que vinguin màfies, prostitució i drogues, per què no les legalitzem? Els que vinguin a eurovegas no estaran multats per gaudir d’aquests serveis però 10 km fora del projecte millor no t’enxampin! Per tant, que sigui legal per tothom, dins i fora, que paguin els imposts corresponents i així contribueixin a sortir de la crisi…
    Per cert, si a passeig de gràcia les botigues han de tancar no sé quina diferència hi haurà amb aquest passeig que volen fer dins l’eurovegas, perquè el que sí que no vull de cap manera és una altra infraestructura cadàver, ja n’hi han prous…

  10. arpella ha dit:

    L’agricultura es una professió de present i futur, perque sempre menjarem.
    El que s’ha de fer es dignificar aquesta feina, que els intermediaris treguin el 800% del preu de un producte es un escandol, i això es culpa nostra perque comprem als supers, cal comprar als pagesos directament! a les seves botiques, als mercats….
    La gent treballaria mes de pages si es pagues al preu just.
    A nosaltres ens escriu gent cada dia per demanar terres, gent jove, que no te feina. No ens ha escrit ningú que volgui ser crupier…

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] El dia 25 de juny vindrà a Barcelona una delegació de Las Vegas Sands Corp. per tancar les negociacions amb el Govern. L’endemà serà a Madrid. Des de la Plataforma Aturem Eurovegas portem mesos fent campanya contra aquest macroprojecte del joc, que no volem ni al Baix Llobregat ni enlloc. No volem una ciutat a banda de la llei, sense drets laborals, que amenaça un espai agrícola fonamental per a l’alimentació de l’àrea metropolitana, i els ecosistemes del Delta del Llobregat. El 17J ja vam sortir al carrer per rebutjar públicament el projecte, amb un missatge: Prou de mentides, manipulacions i de no escoltar a la ciutadania! Ara assenyalem el partit polític que més destacadament vol impulsar Eurovegas a casa nostra, i fem una crida a concentrar-nos davant de la seva seu. […]

  2. […] El dia 25 de juny vindrà a Barcelona una delegació de Las Vegas Sands Corp. per tancar les negociacions amb el Govern. L’endemà serà a Madrid. Des de la Plataforma Aturem Eurovegas portem mesos fent campanya contra aquest macroprojecte del joc, que no volem ni al Baix Llobregat ni enlloc. No volem una ciutat a banda de la llei, sense drets laborals, que amenaça un espai agrícola fonamental per a l’alimentació de l’àrea metropolitana, i els ecosistemes del Delta del Llobregat. El 17J ja vam sortir al carrer per rebutjar públicament el projecte, amb un missatge: Prou de mentides, manipulacions i de no escoltar a la ciutadania! Ara assenyalem el partit polític que més destacadament vol impulsar Eurovegas a casa nostra, i fem una crida a concentrar-nos davant de la seva seu. […]

  3. […] aplegades sota l’etiqueta #Eurovegasgohome, i per a aquesta tarda han convocat una nova concentració de protesta a les 19.00 a la seu de […]



Deixa un comentari